Een nieuwe referentielocatie

We ontmoeten elkaar aan de bar

Aima Estudio heeft vele uren besteed aan het ontwerpen van de bar om er een van de meest aantrekkelijke plekken van Boscos van te maken. Het is bekleed met een handgemaakt houten cassetteplafond dat past bij de geometrische vormen van de keramische stukken.

Charmante hoekjes

In het midden van het restaurant is een heel bijzondere ruimte gecreƫerd tussen de originele bakstenen muren, doorboord door openingen die communiceren met de rest van het pand.

Custom ontwerpen

Het meubilair is zorgvuldig gekozen en veel van de stukken zijn speciaal voor het pand gemaakt. De verschillende stoelen zijn ook gepersonaliseerd en spelen met verschillende stoffen en texturen.

Plantaardige decoratie

De vegetatie is overal op het terrein aanwezig en zorgt voor frisheid, vooral in de toegangszone en naast de bar, de drukste gebieden. Toegevoegd aan de verticale tuinen zijn de behangmotieven met bladmotieven die de art deco-evocatie versterken.

Stenen muren

De originele rode bakstenen muren zijn hersteld om de essentie van het pand te behouden, maar combineren ze met fluweel, messing, hout … wat de toon van warmte en elegantie benadrukt.

Herstel de geest

Van oudsher waren de oude ijzeren pilaren bewaard gebleven, maar om ze aan te passen aan de huidige brandvoorschriften, waren ze bekleed met een metalen structuur in zwart en goud die verwijst naar dit soort elementen uit die tijd.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *