Badkamertrends in 2021

Kleurblokken, goud, mat zwart ... We vertellen je alles wat je moet weten over het laatste nieuws in badkamerontwerp.

We hebbn de meest toonaangevende designbeurzen bezocht om u alle trends en nieuwigheden te bieden die volgend seizoen in de badkamers zullen zegevieren. Hoewel als we een samenvatting per kop zouden moeten maken, dit het volgende zou zijn:

Neutrale tinten zijn nog steeds de favorieten, en onder hen wordt grijs gekroond als het nieuwe wit.

Kleurblokken zijn een andere stijgende trend en in de herfst zien we geweldige combinaties van bruin met houttexturen.

Het is ook gemakkelijk om te spelen met prints en texturen op tegels, muren en textiel.

Lege ruimte

Waar de wastafels op een zwevend werkblad worden geplaatst, vergezeld van ronde spiegels en bijpassende kasten, om een perfecte harmonie in de toiletruimte te bereiken.

Blauw intens

De aqua-afwerking genereert een betoverende diepte, een effect dat tot nu toe alleen met glas werd bereikt en dat dit keer werd bereikt dankzij een ultraheldere afwerking met verschillende kleurintensiteiten.

Puur goud

Zet in op geavanceerde luchtbaden met een collectie vol goudkleurige schansen en accessoires die zelfs de kleinste toiletten zullen versieren.

Lichtspel

Het garandeert een optimale verlichting in de hele badkamer: van een plafondlamp als algemene lichtbron tot sfeerverlichting met verschillende spots, of meer specifiek door middel van ledstrips, de spiegel. Naast het oproepen van verschillende verlichtingsscenario's, is het concept ook ideaal om kleuren zo persoonlijk als grijs weer te geven in de best mogelijke lichtomstandigheden. Kijk daarnaast is naar de mogelijkheden om PVC Jaloezieen op te hangen aan de ramen.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in INTERIEUR