Partijen zonder excessen voor de gezondheid

Preventieve maatregelen de avond ervoor

De enige gegarandeerde manier om de effecten van alcohol te vermijden, is door te stoppen met drinken. In een ideale wereld zouden we allemaal een enorme wilskracht hebben en weten we allemaal wanneer we moeten stoppen. Maar sociale gebruiken of gewoon meeslepen door de partyscene kunnen het moeilijk maken om nee te zeggen.

De op één na beste maatregel na ontwenning is om met mate en verantwoordelijkheid te drinken.

Probeer te onthouden dat alcoholische dranken een aanvulling zijn op eten, en niet andersom.

Meng geen alcoholische dranken, aangezien dit een van de grootste factoren is die alcoholvergiftiging het meest bevordert. Beperk jezelf tot het drinken van alleen wijn of bier, in plaats van sterke drank met een hoger alcoholgehalte.

Wat bier betreft, is het beter om het koud te drinken, omdat het minder gifstoffen bevat.

Voor de opties voor rode of witte wijn veroorzaakt rode wijn over het algemeen een ergere kater.

Als je drankjes hebt, meng ze dan met niet-koolzuurhoudende dranken, het gas in frisdrank zorgt ervoor dat het lichaam alcohol sneller opneemt.

Bij thuiskomst van een diner of feest en voor het slapengaan een multivitamine nemen en minimaal een halve liter water drinken. Als u ‘s nachts wakker wordt, drink dan meer water, aangezien alcohol diuretische effecten heeft, wat vochtverlies bevordert en het lichaam uitdroogt.

Houd er rekening mee dat alcohol nog steeds wordt opgenomen, zelfs als u bent gestopt met drinken, en het is mogelijk dat u zich een uur of twee later slechter voelt, zelfs als u bent gestopt met drinken.

Niet drinken als u medicijnen gebruikt.

Als u een vrouw bent, moet u weten dat het bij gelijke doses alcohol meer effect heeft bij vrouwen voor een dubbel effect: ze hebben minder lichaamsgewicht om die alcohol te verdelen en hun lever metaboliseert alcohol slechter dan die van mannen.

Natuurlijk, als je moet rijden; Geen druppel alcohol! “De meest voorkomende symptomen van een kater zijn: hoofdpijn, spierkrampen, dorst, duizeligheid en vermoeidheid. De effecten van alcohol op de maagwand kunnen uiteindelijk misselijkheid en braken veroorzaken, evenals buikpijn.”

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LEVENSSTIJL