De opvallende trends die de landingsbanen beheersten

1. De discokraag
En net zoals die disco niet dood is. De brede kraag van de Studio 54-set maakte een verrassende comeback op de landingsbanen van lente 2020. Gemoderniseerd op jassen, jassen en button-downs bij Lanvin, Ferragamo, JW Anderson en daarbuiten, wordt de look vaak weergegeven met contrasterende kleuren om hem echt te laten opvallen. Want wat is het nut van een superhalsband als je het niet echt kunt zien?

2. Niet het haakwerk van je grootmoeder
Haken krijgt in het voorjaar een coole update. Denk aan ultravrouwelijke jurken, gepolijste pakken en avondkleding die modern aanvoelt met een speciaal vleugje oma’s handgemaakte haakwerk. Terwijl de mode-industrie op zoek is naar manieren om duurzamer te worden, is er iets speciaals aan een ‘trend’ die een langzame, handgemaakte techniek omarmt die generatie op generatie kan worden doorgegeven – à la dat dierbare familiestuk dat eeuwig meegaat.

3. Hotpants, echt korte shorts
Wie draagt een korte broek? Velen van ons. Hotpants voerden een triomfantelijke comeback uit op de start- en landingsbanen van lente 2020 – van kleine gebreide shorts bij Hermès en Ferragamo tot denim cut-offs bij Rag & Bone en spandex bij Brandon Maxwell. Voor degenen die liever de status van Daisy Duke willen gebruiken, heeft Chanel de look gestyled met zwarte panty’s.

4. Highlighter neon
Wat is fluor roze, oranje, blauw, groen en geel en weigert op te gaan in de massa? Alle op de markeerstift geïnspireerde neons die je favoriete catwalks sieren, van Tom Ford tot Christopher John Rogers en Courreges. Subtiel is misschien niet haar specialiteit, maar deze levendige tinten passen prachtig bij zwart, wit of bruin en weten hoe ze een entree moeten maken.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MODE