Grootste herfsttrends

Rand
De kwastversiering kreeg dit seizoen een verhoogde uitstraling op de landingsbaan. In plaats van gemaakt te zijn voor de boho-menigte, zien we chique kantoorrokken bij Christian Dior, avondjassen bij Bottega Veneta en meer ontwerpers die hun kleding knippen met lange carwash-franje.

Snoods
Jij snood, je verliest dit seizoen niet. De hoofdbedekking was overal voor de herfst. Paco Rabanne stuurde maliënkolder snoods die de middeleeuwen waardig waren, terwijl Michael Kors praktischer ging met gebreide capuchons waar je de komende winter dankbaar voor zult zijn. Sommige ontwerpers waren iets onpraktischer: Loewe en Gucci’s kozen voor gevederde stijlen en Richard Quinn ging hardcore met een bezaaid masker.

Paardenmeisjes
Als het gaat om op paarden geïnspireerde mode, zien we minder westerse, meer Westchester. Ontwerpers als Tory Burch en Brandon Maxwell ruilden cowboybeugels in voor slanke rijlaarzen en vormden ze met damesachtige pakken. En aangezien paardenmeisjes niets anders zijn dan toegewijd, zagen we zelfs echte paardensportpetten die de looks van Self Portrait en Chanel overtreffen.

Handschoenen
In plaats van wanhopig nog een paar eenvoudige zwarte basishandschoenen van CVS te kopen, is het eindelijk tijd om te investeren in een stijl die je eeuwenlang zult behouden. Oefen wat Saint Laurent, Valentino en Miu Miu op de catwalk predikten met opvallende accessoires – een welkome voortzetting van de kleurrijke leertrend van de lente van 2020.

Shag
De shearling-jas gaat al jaren sterk, maar dit najaar is het allemaal volwassen en uitgegroeid met een ruige textuur die het meest doet. De langharige jas domineerde de landingsbaan bij Burberry, Stella McCartney en Celine, wat betekent dat het tijd is om plaats te maken in je wintergarderobe voor een dikke, pluizige vriend.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MODE