Paradores verkoopt deze zomer meer kamers dan vorig jaar

De openbare keten heeft verschillende aanbiedingscampagnes gelanceerd, zoals de promotie “Veraneadores”, met kamers vanaf 65 euro

Paradores heeft al haar hotels en gastronomische ruimtes al open. De vestigingen zijn sinds 15 maart gesloten vanwege de coronaviruspandemie. Het hotelbedrijf heeft de maanden van sluiting gebruikt om al zijn hygiëne- en veiligheidsprotocollen te versterken. De Paradores-procedures zijn altijd zeer rigoureus geweest, maar zijn nu tot het uiterste doorgevoerd en gaan verder dan de officiële aanbevelingen. Het doel van de openbare keten is om de veiligste toeristische bestemming te worden om de veiligheid van haar werknemers en klanten te waarborgen.

Het openbare hotelbedrijf is altijd een maatstaf geweest op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid en gaat nu meer dan ooit in al haar vestigingen extreme reinigings- en desinfectiemaatregelen toepassen.

De nieuwe beveiligingsprotocollen worden toegepast in werkgebieden en in gebieden die door klanten worden gebruikt. Bij recepties, scheidingswanden op afstand, snellere in- en uitcheckprocessen, desinfectie van sleutels en hygiënische hoeken met hydro-alcoholische gel en maskers. In kamers, versterkte reiniging in de afstandsbedieningen van de televisie – die worden opgeslagen na ontsmetting voor elke nieuwe bezoeker -, telefoons, deurknoppen, kranen of douchebedieningen.

Wat de gastronomische ruimtes betreft, zijn de bedieningselementen in de keuken en restaurants verdubbeld, waardoor de capaciteit om de afstand tussen tafels en het bestek van elk diner te vergroten, wordt verkleind en van tevoren wordt gedesinfecteerd. De goederen worden bij aankomst in het hostel op een ontsmettingspunt schoongemaakt en dagelijks gedesinfecteerd. Evenzo worden van alle leveranciers van Parador verantwoorde verklaringen gevraagd om te garanderen dat de nodige beveiligingscontroles zijn uitgevoerd bij de oorsprong en bij het vervoer van de goederen.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in REIZEN