Tips om het meeste uit uw reis naar het strand te halen

Het is zomer, vakantie is hier en er gaat niets boven genieten op het strand! Omdat we weten dat je van de zee en zonnebaden houdt, willen we dat je deze tips opvolgt en het meeste uit je rust haalt.

1. Pak alles in wat je nodig hebt

Tijdens het reizen is comfort super belangrijk. Bekijk hoeveel dagen je van plan bent op je bestemming te blijven en kies de juiste hoeveelheid en soort kleding voor je strandavontuur. Sommige korte broeken, zonnebrillen, hoeden, zonnebrandcrème en natuurlijk het zwempak zijn essentiële items voor deze reis.

2. Pas op voor de zon

Velen van ons houden van bruinen om wat meer kleur te hebben; En het is goed dat je het doet, maar zonder de belichtingstijd te overschrijden, wil je je niet pijnlijk voelen, onherkenbaar zijn of in het ergste geval ziek worden!
Vermijd het te doen tussen 11:00 uur en 15:00 uur Aangezien uv-stralen op dit moment sterker zijn, vergeet niets ter wereld om zonnebrandcrème in uw koffer te stoppen en deze 20 of 30 minuten aan te brengen voordat u in contact komt met de zon.

3. Hydrateer

Als u veel water drinkt, blijft uw lichaam gehydrateerd en gezond om beter bestand te zijn tegen hoge zomertemperaturen. Als je lange strandwandelingen gaat maken of ecologische paden gaat bezoeken, houd dan je bidon bij de hand.

4. Veel plezier met sporten

Het is zeker dat u niet elke dag kunt surfen, snorkelen, duiklessen kunt nemen of een gezellig potje volleybal kunt spelen op het strand. Geef jezelf de kans om met je familie, vrienden of andere mensen een sport te delen die je leuk vindt en die leuk is voor iedereen.

5. Wees voorzichtig met mariene soorten

Er zijn prachtig gekleurde visjes, zeesterren, egels, kwallen en honderd soorten die je in zee of op het strand kunt vinden. Raak ze niet aan of verstoor ze op geen enkele manier om beten of andere moeilijkheden te voorkomen, onthoud dat u de toerist bent en dat ze zich in hun natuurlijke omgeving bevinden.

6. Probeer dicht bij de kust te zwemmen

Het is prima om te pronken met je zwemmers- of zwemmersvaardigheden als een vis in het water, maar doe dit op een veilige afstand van de kust. De stromingen en getijden komen met grote kracht en kunnen je in de verte slepen. Probeer onder begeleiding te zwemmen en als je kinderen hebt die ze nooit uit het oog verliezen, doe dan altijd een reddingsvest aan of drijf erop.

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in REIZEN