Flight Simulator 2020 landt op 18 augustus op Windows 10 en Xbox

Microsoft Flight Simulator, de zeer realistische vluchtsimulator, zal op 18 augustus beschikbaar zijn, hoewel het mogelijk is om het vanaf maandag 10 te reserveren in Windows 10 of vooraf te installeren met Xbox Game Pass voor pc (bèta).

Het vluchtsimulatiespel van Xbox Game Studios en Asobo Studio is uitgerust met meer dan 1,5 miljard gebouwen, twee miljard bomen, bergen, wegen en rivieren om landschappen tot in detail na te bootsen.

De nieuwe titel van deze 38 jaar oude sage verwelkomt echt verkeer, veranderingen in weer in realtime en dynamisch dankzij de nieuwe tijdmotor en maakt dag- en nachtvluchten mogelijk, op elk moment van het jaar, met zijn nieuwe motor. dag en nacht.

Deze nieuwigheden, samen met het ontwerpdetail van de vliegtuigen en luchthavens, maken de vluchtsimulator tot de “meest realistische en authentieke”, zoals gerapporteerd door Microsoft in een verklaring.

Microsoft Flight Simulator is beschikbaar in drie edities. De eerste is een standaard ($ 59,99), die wordt geleverd met 20 “zeer gedetailleerde” vliegtuigen en 30 “zorgvuldig ontworpen” luchthavens.

Er zal ook een Deluxe Edition zijn (US $ 89,99), die vijf vliegtuigen en vijf extra internationale luchthavens bevat die in de standaardeditie te vinden zijn, en de Premium Deluxe Edition (US $ 119,99), die al inhoud bevat. aangehaald voegt tien vliegtuigen en tien internationale luchthavens toe.

Deze videogame kan vanaf maandag worden gereserveerd in Windows 10 of vooraf worden geïnstalleerd met Xbox Game Pass voor pc (bèta).

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TECH